Wawa - Bento Journey: ..::Bento Gadget : Lunchbox Angry Bird::..

Followers

Monday, September 16, 2013

..::Bento Gadget : Lunchbox Angry Bird::..

ok, ni la gambar lunch box nye. comel kan? elman mikhael sangat suke upin ipin! aku jumpe lunch box ni kat mydin. aku penah tgk schoolmate aku shinawann ade lunchbox ni, tp tak pernah terpikir nak carik sebab sg.buloh xde mydin. kalau ade nun jauh ke USJ sane hah.

Tapi nak kata dah mmg rezeki anak, last week jenjalan dengan awon, dengan mak pg My Mydin kat Saujana Utama tetiba terjumpa lunchbox comel ni. terus aku sambar 3! comel sangat. Murah pulak tu. dan yang penting BPA Free. Angry Bird RM 8.90, Upin ipin (large) RM 6.90, Upin ipin (small) RM 5.90. haaa...murah kan?! ade sekali dengan botol air dia tp aku tak beli la. kalau elman mikhael dah sekolah maybe aku beli jugak botol air dia. sekarang ni klu minum air kosong mmg dia ade satu botol aku tinggal kat rumah umi liza utk dia pakai hari2, biasanya klu dah 6-7 bulan cenggitu nnt kak liza akan bgtau utk anta botol baru, tukarkan.



Sincerely.. By Me. Wawa Yusoff

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...