Wawa - Bento Journey: ..::Bento Gadget : New Lunchbox, Finally::..

Followers

Monday, September 16, 2013

..::Bento Gadget : New Lunchbox, Finally::..




sape yg follow instag ngan FB aku mesti tgk dah gambar ni kan. Lunchbox yg cute mute super duper comel ni. aku beli kat Awesome Bento by Hana Soffelia [LINK]
Dan aku pun gigih sangat bangun pagi harini dok persiapkan bento si budak cendawan tu. Gadget sangat mempenaruhi mood berbento ko tau tak. itu  akulah.. korang aku tak tau. maybe korang mmg dah rajin semula jadi kan.. *tabik spring*

  
Sincerely.. By Me. Wawa Yusoff

1 comment:

NedLi Sakurai said...

wawa.. selain dr Hana nie.. awak selalu beli brg bento tue kat mana yer?.. tgh cari kedai online yg murah2 skit nie (^_^).. Thanx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...