Wawa - Bento Journey: ..::Bento Tools : Review::..

Followers

Monday, September 16, 2013

..::Bento Tools : Review::..



Kire review la ni tau. 


Korang tau kan barang bento elman setakat ni yg aku beli semua kat Daiso je. belum lagi beli on9. Ok, Seaweed puncher ni mmg ok. Harga pun RM 5 je. untuk 2 kali pakai memang ok, masuk kali ke-3,4,5 terus TAK OK...! Aiyyooooo geram nye, abis koyak2 seaweed aku. Dari smiley face aku nak buat terus masam mencuka jadi nya...! My advice is, klu nak beli seaweed puncher korang beli la yg mahal sikit. Klu RM 5 boleh pakai 5kali bebaloi la jugak, ni baru 2 kali pakai dah tak best. patutnye jual la 2 hengget je... 
Grrrrrr >,<

Tapi kalau produk lain mcm food pick, silicone cup atau diablock boleh je beli kat daiso. yg tu ok je elok. 
Sekian, short review dari aku.
 

Sincerely.. By Me. Wawa Yusoff

1 comment:

Siti Hajar Ahmat said...

Sy pun ada same experience sis. Ingatkan teknik sy yg x betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...