Wawa - Bento Journey: ..::Bento#64 : Weekend Breakfast::..

Followers

Monday, September 23, 2013

..::Bento#64 : Weekend Breakfast::..

Weekend yg best. takde rushing pack baju, takde rushing pegi kenduri, takde rushing punch card. takde takde takde. sangat best golek dengan elman mikhael. Dia pulak jenis bangun lewat. memang best sangat bg can mommy tidur sekali.

Utk mommy, ayah dah belikan nasik lemak, untuk elman mommy tak tau nak bg makan ape. bg dia nasik lemak ade la 2 suap dia makan. kenyang nenen kot. lepas tu pg dapur tgk ade roti, teringat yg cutter ni belum pernah pakai :)




 Comel je kan. Cutter ni muat utk sekeping roti. Patut nya ade bentuk square tgh tu tp mommy dah makan. hehe. pagi tu aku buat roti + butter + strawberry jam. suke dia makan. tp kena pantau jugak la sebab otaknye ingat main je. tu yg ptg tu sepupu dia jumpa roti ni seketul kat toy storage dia -,-


Simply By Me~Wawa Yusoff

1 comment:

e k i n ♥ y u s r i said...

wawa....
yg nie cantik sgt
nak jugak
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...