Wawa - Bento Journey: ..::Syurga Bento::..

Followers

Tuesday, September 17, 2013

..::Syurga Bento::..

 It was last night. kitorang pegi Aeon big nak membeli groceries, but than terjumpa kedai ini dan termasuk. lalu tertengok dan terpandang dan perasaan aku masa tu OMG.....!!

Barang yg sama, brand yg sama tapi harganya adalah menggila murah compare dari korang beli online.  Total Burst = RM $$$$

Tapi seribu kali maaf aku tak boleh nak reveal harga dan kedai kat mana. menghormati kawan2 ku yg jugak berbisness bento tools. Ade yg amik dari oversea dan ade jugak amik dari supplier, so jangan kacau periuk nasik orang.

Trust me, one fine day korang akan jumpa gak kedai ni. ade banyak kat malaysia :)


Sincerely.. By Me. Wawa Yusoff

2 comments:

missayu said...

ayu rasa ayu tau dan ayu pun ade beli few bento berbento item kat kedai biasa tu...

glazsliper said...

memang sgt murah sbb product frm china tp quality not bad. akk pon mmg klo masuk kedai tu memgile sume nak.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...