Wawa - Bento Journey: ..::Bento# 108 : French Toast::..

Followers

Friday, January 3, 2014

..::Bento# 108 : French Toast::..


Bento Elman Mikhael fiiled with French Toast, Mini Tangerine and Seedless Grape

Yg buah tu aku tau kael x makan, tp aku saje bekalkan jugak bg kawan2 dia makan. Klu kat umah pun tak terhabis aku ngan mirzal nak habiskan. French toast tu mmg kegemaran dia.

ok, bye! Esok nak ke PD..!!

Opening vacation 2014 :)


Simply By Me~Wawa Yusoff

5 comments:

Tengku Fauziana said...

happy holiday frenz..

norinaomar said...

yang macam paper cup pink tu memang paper cup or bekas tu dari plastik?

Wawa Yusoff said...

TQ Tengku :)

Yg papercup pink tu Silicone cup sebenarnya norina :)

nanie said...

wah mcm cute jer... happy holiday!!! sudi2 la jenguk ke blog saya na..salam kenal :-)

Wawa Yusoff said...

Hai nanie : TQ datang blog kita. salam kenal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...