Wawa - Bento Journey: ..::Bento# 128,129 & 130 - Chicken Sandwich::..

Followers

Wednesday, January 22, 2014

..::Bento# 128,129 & 130 - Chicken Sandwich::..


Bento 128 - Elman Mikhael

Filled with Grilled Chicken Panda Sandwhich, Hashbrown & Calciyum

Lunchbox super comel ni ibu ayu [LINK] yg bagi. Kalau tanya beli kat mana, aku tak dapat nak jawab. Tp aku rasa lunchbox ni Not For Sale sbb ade trademark Dutch Lady. So aku rasa mungkin ape2 pembelian yg melibatkan product dutch lady dapat lunchbox ni kot. 

Ade 2 partition, yg muka tu utk letak sandwich / foods dan yg mulut dia kaler pink tu utk letak air. Suitable utk letak air kotak ke atau vitagen atau boleh jugak letak buah2. Pagi tadi aku isikan calciyum :)
Yang pasti aku suka sangat walaupun tersangat amatlah JAMBUUUU utk si bulat :)

Bento : 129 & 130 : KAMI lerrrr :)


Macam biasa, we also had bento for our own breakfast. I did grilled Chicken Pocket Sandwich complete with salad inside and hash brown as a side dish :)

Harini bangun awal utk training diri sendiri Supaya tak lewat sangat ke office. Namun gagal bila elok je nak keluar pintu si anak memerut... tapi xde la sampai merah pun punch card.. cuma terkejar2 jugakla... :D Tapi misi utk bangun 5 pagi masih belum berjaya.. hihihihhi :D




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...