Wawa - Bento Journey: February 2014

Followers

Wednesday, February 19, 2014

..::Rindu nak Bento..Sangat Rindu::..


Memaksa diri utk rehat dari Berbento utk beberapa hari 

Beri peluang pada diri dari bangun extra early mcm selalu utk persiap bento dan tumpukan pada kesihatan diri pulak.

Memang perlukan rehat secukupnya selepas berkampung lama kat hospital.

Esok hari last utk paksa diri..!!

Tak sabar nye nak Isnin.....!!!!





Tuesday, February 4, 2014

..::Bento # 137 & 138 : Finger Foods::..





Alhamdulillah...selamat melapor diri di tempat baru.
Ini adalah bento semalam. Bento harini x sempat uplaod lagi pasal battery habis & phone buat perangai x boleh nak cas dari malam tadi. Memang sehari suntuk ni phone tidak berfungsi.

Sedang mencari rentak berkhidmat ditempat baru,
Masih mencari rentak bangun pagi buta masuk dapur,
Moga Allah permudahkan semuanya. 

Nanti kite update lagi tau! So far, Syukur alhamdulillah :)



Sunday, February 2, 2014

..::Bento # 136 : Nasi Goreng..Again::..



The fastest menu i can prepare for budak cendawan.
ok, malas nak tulis panjang2. 
Tak berapa berkenan tgk bento pagi ni. 15 minit je kekdahnye. 
Tu pasal sememeh.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...