Wawa - Bento Journey: ..::149 & 150 - by Elman Mikhael::..

Followers

Sunday, March 16, 2014

..::149 & 150 - by Elman Mikhael::..


Terlalu lama rasa nye x update bento si kecik ni. terlalu byk gambar nak di upload. so harini kasi upload sap2 soi jela... *janji ber'update*


Bento ni kael yg buat senidir. Elok aku settle buat muka tup2 dia ade kat dapur. sibuk nak buat jugak bg la kat dia food pick tu. Dia la yg cucuk sendiri. Pastu boleh kata semua food pick dia nak cucuk. Siap bagi silicone cup kat mami suruh susun kan.. aiyoooo. dah padat dah lunchbox kamu... Tak boleh nak susun dah.. Ok, dia terus melenting dan marah. Pffftttt -,-


#bentoayahkael. Mommy xde bento harini. Nasi habis. Ngam2 utk perut buah hati yg 2 org tu je. Lg pun tonsil bengkak. X boleh nak telan sangat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...