Wawa - Bento Journey: Bento # 157, 158 & 159 : Variety of Foods::..

Followers

Sunday, March 23, 2014

Bento # 157, 158 & 159 : Variety of Foods::..


Bento Elman Mikhael : Bread Pudding

Suka sangat pudding roti, sekarang dah expert sangat dah buat puding roti, kukus ke, bakar ke, 2,2 pun dah pandai. *suka sangat*

Kael sangat suka pudding ni. with or without custard sauce. semalam bagi makan sikit dan stop, ingat nak sambung lps makan berat. dia punya marah.. siap hentak2 kaki melompat2 suruh kita amik jugak... Grrrrrr...! Kemain sekarang! ye, itu perangai baru dia, kalau tak meloncat2, dia akan baring telentang sambil mengamuk. tabah sungguh aku rasa >,<


Bento Mommy & Ayah : Spaghetti Bolognese
Weekend ni mommy kepuasan yg sangat2 dpt masak mcm2 utk buah hati kat rumah tu. Dan pagi ni ade lebih spaghetti semalam, panas kan dan tapau!


Berbekal sangat seronok, bukan susah pun nak berbekal laki bini, Aku selalu upload gambar bekal kami just nak share je mudah nye berbekal. bukan nak deco2 pun utk kami, just makanan biasa cuma susun je cantik2 instead of ko senduk dalam bekas caca marba dan terus tutup. Kan?? Beza nye cuma susunan je... klu rajin nak deco, Sila kan lah.. Aku tak.... hehe. dan lagi 1, Mirzal pemalu... aku rasa klu aku deco cecomel jangan harap lah dia nak makan kat opis. tu lagi satu masalah nye.... blerrghhhh....! >,<

4 comments:

ain.ya.nun. said...

Rajin betul mommy ni. Hari-hari ada je bento nye.

Wawa Yusoff said...

Ain : Tak rajin pon.. lebih kepada seronok.. hehe :)

Amal Salleh said...

heee sedapnyeeeee ..
lajin bebeno kamu ni ..

Wawa Yusoff said...

Amal : kamu tak payah nak poyo sangat.. kamu tu lagi rajin, dgn bisness nye lagi.. Tangan ade 8 eh?? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...