Wawa - Bento Journey: ..::Bento# 171, 172 & 173::..

Followers

Friday, April 18, 2014

..::Bento# 171, 172 & 173::..


Selepas lama cuti, harini mommy cergas buatkan dia bento utk si bulat sebab 16.4.2014 ni birthday dia yg kedua tahun....! tp dah 18 hb baru aku update?? kwang3.

Dari bekas cendawan ke budak cendawan... hehe.

Lunchbox ni kawan bento yang bagi. Tuan Puteri Tengku Fauziana.
Kemain aku melambung nama budak ni. kahkahkah!!


Lauk kami anak beranak pagi ni Kuah carrot kegemaran si bulat dan ayam goreng hitam.

Ini resepi orang malas masak tapi nak makan sedap2. korang pun boleh try. gaulkan ayam dengan garam, kunyit dan kicap manis. lebihkan garam kunyit tu tau sbb nnt kicap tu akan "makan" rasa garam kunyit tu. paham tak ayat yg aku guna?? paham2 jela.. pastu korang grill dengan minyak yg sedikit. sedap!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...