Wawa - Bento Journey: ..::Bento#165,166 & 167 : Snack Bento::..

Followers

Tuesday, April 1, 2014

..::Bento#165,166 & 167 : Snack Bento::..


Bekal kami yang serba hijau harini. Entah kenapa bangun2 je terus capai mangkuk2 hijau ni dan lepas tu "Eh?! hijaulah...hehehehe" (ye, aku gelak sensorang pagi tadi)


Simple je bento kami harini. Ngam2 kenyang utk sarapan je. Utk lunch beli lain. Nutella sandwich sebagai main course. Utk kael add on apple dan calciyum. Utk mommy pulak add on apple dan vitagen dan utk ayah apple saje. heheheh :)

Vitagen pun pilih kaler hijau jugak!!
Mudah nye berbento. utk yg baru nak start berbento boleh la mula dengan menu yg mudah mcm ni. tak susah pun. aku gunakan masa dalam 15minit je utk prepare 3 org punya bekal. 

Klu dah expert sikit sok boleh la buat heavy bento pulak. Ni baru nak jinak2 berbento terus2 korang start dengan nasi goreng la, pasta la, bihun goreng la mmg korang akan rasa leceh. silap2 fedap. So....utk permulaan mulakan lah dengan yg sehabis simple. Roti sapu jem pun ok ape :)


*********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

2 comments:

Amal Salleh said...

wawa, td g DIY jusco au2 setiawangsa ade beg roda (mcm luggage bag tu) comel utk ltak bento RM15++ heee lupe plk nk snap pict.. dlm bag tu ade botol n bkas mknn.. luar dia bole ltak mainan kekecik n pensel

Wawa Yusoff said...

Amal, haah. wa dah tgk bag tu. nak beli tp pk kan keadaan skrg ni mcm senang nak pecah je. sbb kael dia mcm kelam kabut sikit. senang menjatuhkan barang.

heeeeee :)

one day, in shaa allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...