Wawa - Bento Journey: ..::Bento#177, 178 & 179 : Nutella sandwhich::..

Followers

Friday, April 18, 2014

..::Bento#177, 178 & 179 : Nutella sandwhich::..

And for today.....

Sandwhich nutella dan Apple sahaja.

Ini lah kekdah nya klu liat sangat nak bangun pagi.


Lunchbox nutella tu aku dapat free promotion beli 2 botol nutella dapat lunchbox. nutela tu mmg dia susun 2 botol dalam bekas tu. omey sangat. Sandwchich box hijau tu dari Daiso. 5 hengget sahaja.

Kalau ada yg membeli sandwhich box ni makesure alas dulu dengan food paper sbb box ni ni berlubang. kotor plak makanan korang terdedah dek habuk nnt. Aku alas dengan tissue je. pon boleh.... kekekekeh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...