Wawa - Bento Journey: ..::Come back::..

Followers

Tuesday, August 26, 2014

..::Come back::..



After LONG pause...!
MasyaAllah.... lama sungguh x berbento. 
Sebab yang kukuhnye adalah Elman Mikhael tukar corak tido.
Mommy x boleh nak tinggal katil langsung.

untuk come back (lah konon...) mommy start bekal yang mudah.
Roti kapit cheese celup telur. selit kuih raya 4 ketul.

Sebenarnya, dah selalu berbento bila stop rasa mcm ada satu perasaan kosong bila pegi keje pagi2,
last week ngadu kat mirzal, 
tak puas rasa nya pegi keje x tinggal bekal kat anak,

seriously... 
mmg aku sangat suka buat bekal kat kael dan jugak kami laki bini,
Mirzal pun suka bwk bekal. puas makan katanye...
Haruslah kan hembus aura kasih syg... hehehehe

1 comment:

Hernee Nazir said...

ummi ilham pun dah lama x berbento sampai anak bujang sorg tu asik tanye jek..sian la hai.. pembwkkn gamaknya..xde mood langsung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...