Wawa - Bento Journey: ..::Bento#200::..

Followers

Thursday, September 25, 2014

..::Bento#200::..



Alhamdulillah...
walaupun mommy ni x berapa rajin sangat tp cecah jugak lah 200 bento less then 200 yrs.
Gile teruk . haha

Harini punya bento :-
Nasi Goreng Cina
Swiss Roll Cake
Oreo

Tak berapa nak hias sangat sebab kena pg awal, ade meeting.
So Food Pick sebagai penyelamat.

Btw, Bento Box stitch ni aku ade 2 lagi.
Haritu ade org kirim tp sampai ke sudah takde respon.
So aku kira dia taknak lah. Jadi, let go kan saje!

Sape nak boleh Wassap : 019-2339019
Harga Asal RM 13
Kalau nak, amik lah RM 10 saje. 
Pos bayar lain ye :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...