Wawa - Bento Journey: ..::Koleksi Bento yg ketinggalan ::..

Followers

Wednesday, September 17, 2014

..::Koleksi Bento yg ketinggalan ::..


Sebenarnye kan.. kan.. kan...!

aku berada dalam keadaan yg kecewa teruk bila mana semua gambar bento kesayangan dalam blog ni habis hilang gara2 tindakan yg x berapa nak bijak pg delete emel yg pernah digunakan untuk update blog ni dulu. Now, segalanya punah..punah... nangis laju2. Tskk.Tskk.Tsk..

Dan disebabkan kekecewaan itu maka lama jugak aku x update bento elman mikhael kat sini, maka nya harini ku himpun kan sahaja koleksi yg ketinggalan :p

Nutella sandwich je yg mommy sempat prepare utk#bentoelmanmikhael pagi ni. 
Berdesup ke sepital. Mommy rasa mcm shrek pagi ni bila pakai tudung pun boleh nampak jelas telinga mencapang didalam. Huhuhu 

 #bentoelmanmikhael harini. Filled with cheesey french toast and chicken nugget. 
Sebiji pisang sumbat gitu je dlm lunchbox. X boleh kupas awal2. Pisang senang lebam.

#bentoelmanmikhael harini. Puding roti dgn kastard sos. 
Lama sungguh mommy MC sbb allergy. 
Lastweek setengah hari je keje. Ape nak jadi ni?? Ish3 

Nasi beluncas!
#bentoelmanmikhael harini padat dgn nasik, ayam goreng, nugget dan banana. 
Kuah, Sup su'un dan kentang lauk kegemaran dia 

Secepat yg mungkin prepare budak cendawan punya bento. 
Sempat prepare utk dia dgn mirzal je. Sendiri punya x sempat. 
Harini #bentoelmanmikhael isi roti celup telur dgn calciyum je

Mantou bun/soft bun. 1st time bg elman makan. 
X tau dia suka ke tak. Tu letak nugget buat backup 


Untuk kami! Burger daging saje and mantou bun for me. Jakun. Nak jugak rasa. Ahaha. 
2 tablet advanced health joint tablet utk mirzal. 
Bekalkan siap2 suapaya dia x lupa makan. Ubat untuk sendi  

Sekian koleksi bento yg x seberapa. yang mana semua nya hanya menu simple semata.
Moga lepas ni rajin update day by day dengan resepi lagi.
Taknak majuk lagi dah dengan blog ni! hehehe :)

4 comments:

Allene said...

comelje bento tu... entry terkini...ayam pandan sedap

Tengku Fauziana said...

aloo..hawaq jadi lagu tu..sabar ek wa..

thehealthinspector said...

Comelnya bento!!!


GA; http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

Sha Nikitasakura said...

Menarik..mommy elman sgt kreatif..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...