Wawa - Bento Journey: ..::1st time buat Egg sheet::..

Followers

Wednesday, October 8, 2014

..::1st time buat Egg sheet::..




Ini bento semalam.
Heavy bento untuk Elman Mikhael
Nasi, tamago, Ayam lekit2 dan sup telur + Su'un

1st time buat egg sheet untuk bento, 1st time jugak memotong2 egg sheet.
boleh tahan tegeliat tgn. haha.
but, i did it well..! (kottt) hehehe
boleh lah utk tatapan anak sendiri, moga berselera lah hendaknya si buah hati :)

And, I challenge myself for more!!
hehehehe. seronok!
Nak try buat Olaf dulu. senang je ni, bentuk2 kan nasik je :)


Tapi bento yang bunga2 ni mmg takkan aku buat la! Susah!
nak membirukan nasik tu mmg senang, tapi bunga2 tu semuanya egg sheet.
pastu kena buat banyak2 pulak tu, pastu kena buat warna warni pulak tu.
So, Lupakan!!
hehehehehe :)




1 comment:

safurara said...

aku skrg bento dah kemana kemana dah wa.hadehhh~ xleh bawak g school princess,berebut2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...