Wawa - Bento Journey: January 2015

Followers

Wednesday, January 28, 2015

..::Tak daya nak kira dah::..


Wah! lama nya bento blog ni tergendala...
mommy asik bizi berjalan, bizi dengan shaklee, bizi lagi dengan kael,
dan jugak bizi melayan selera kael yang ups and down.

Alhamdulillah, sekarang mommy dah start bento balik,
kael taknak makan lauk taska,
Malas mcm mana pon mommy tetap kena sediakan sesuatu untuk dia.

so, untuk kalini mommy rangkum je semua gambar2 bento, lepas ni in shaa allah akan di usahakan buat entry satu per satu ikut hari. nanti mommy install bloggerdroid boleh blogging on the go. hehehehe :)

Nasi goreng cina + nugget. 
Lepas ni mommy nak usahakan semua nya homemade. 
Nugget, burger patty, kuih2, semualah... 
Gitu tau cita2.. Azam bulan 2. Hak3

Nasi goreng sap2 soi + nugget.
Bgn agak lewat sikit. Mana yg sempat jela

Bento harini utk si bulat. Nasi. Ikan goreng. Kuah lemak kobis. 
Donat for breakfast. 

Nasi dgn ikan sambal kicap. Tp ikan tinggal 2 ketul. So aku tapau habis. 
Mirzal ku gorengkan telur dadar saje... Muehehehe.

moga mommy terus diberi kerajinan untuk sediakan yang terbaik :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...