Wawa - Bento Journey: February 2015

Followers

Thursday, February 5, 2015

..::Bento Ultraman::..

ASSALAMUALAIKUM

Bento Ultraman


Buat masa ni Ultraman memang cerita kegemaran kael. Kitorang mmg tak tengok cerita lain dah selain Ultraman dengan Thomas and friends.

So, pagi ni mommy desap desup kat dapur panaskan lauk semua dan masak nasik. Terus mommy buat kan dia Ultraman. Walaupon x seberapa lauknya, mommy harap kael kenal yg itu Ultraman. ahahaha. tgn mommy masih keras :p

Untuk buat nasi gitu sangat senang. 
Nasi panas2. letak atas plastic wrap dan korang kepal kan ikut bentuk muka yg korang nak. Tapi kena hati2 sebab nasik panas memang lah SANGAT PANAS. makesure korang guna glove tau. kalau tak memang confirme melecur.

In shaa allah nnt kalau ade masa aku buat tutorial. 
Tapi tak janji! 
hehehehehe :p

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Wednesday, February 4, 2015

..::Kuih Muih::..

Assalamualaikum

 Rajin wawa rajin! Dan mesti selalu rajin!
semalam kelewatan. tak sempat nak prepare raw food utk masak.
So, pagi ni sempat gorengkan apa yang ada dalam peti ais je.

Frozen food mmg sangat2 membantu.
Tapi ni frozen food beli jela..

In shaa allah habiskan stok yg ade ni lepas ni nak homemade je semuanya..
sekurang-kurangnya terisi jugak weekend aku dengan aktiviti berfaedah.
takdelah asik berjalan melepak je! hehehe

Bento elman mikhael : Donut mmg kegemaran dia.

Bennto kami laki bini. cukup untuk perut :)



*********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...