Wawa - Bento Journey: ..::Bento Ultraman::..

Followers

Thursday, February 5, 2015

..::Bento Ultraman::..

ASSALAMUALAIKUM

Bento Ultraman


Buat masa ni Ultraman memang cerita kegemaran kael. Kitorang mmg tak tengok cerita lain dah selain Ultraman dengan Thomas and friends.

So, pagi ni mommy desap desup kat dapur panaskan lauk semua dan masak nasik. Terus mommy buat kan dia Ultraman. Walaupon x seberapa lauknya, mommy harap kael kenal yg itu Ultraman. ahahaha. tgn mommy masih keras :p

Untuk buat nasi gitu sangat senang. 
Nasi panas2. letak atas plastic wrap dan korang kepal kan ikut bentuk muka yg korang nak. Tapi kena hati2 sebab nasik panas memang lah SANGAT PANAS. makesure korang guna glove tau. kalau tak memang confirme melecur.

In shaa allah nnt kalau ade masa aku buat tutorial. 
Tapi tak janji! 
hehehehehe :p

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

2 comments:

Tengku Fauziana said...

nti nk try buat utk aryan la..
mesti teruja habis dia..hhaha..
tapi jgn rupa lain sudah la..hahaha

LYAfrina said...

sgt kretip..cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...