Wawa - Bento Journey: ..::Bento 2015::..

Followers

Thursday, March 31, 2016

..::Bento 2015::..


Selepas sekian lama..
masyaAllah... dah lebih dari setahun blog bento ni tergendala. selalu nya update kat IG je semua pasal bento. Dan lagi pon aku pregnant. so memang bento kael semendang nya sendu. kadang x buat langsung. dan seperti biasa mommy kalau pregnant tengok blog boleh muntah. muahahahaha.

So kita sumbat je lah bento2 ketinggalan yang tak dapat di update kat sini. Next time kita buat entry day by day seperti biasa ok :)

14.4.2015
lama kan x update bento. kael bwk bekal jugak sebelum ni tp ayah dia yg siapkan. pepaham jela. asal masuk sumbat dlm lunchbox, siap. mimpi ke bulan la nak ade deco2 ni. hehe.
.
bekal kael harini. nasi. ikan keli goreng. kuah lemak kobis. happy lah hendaknya perut si anak smile emoticon

20.4.2015
cut out seaweed pakai gunting. x pakai puncher. tu pasal herot mulut bear tongue emoticon
mommy tgn keras. ahaha.
22.4.2015
kenapa begitu rupa mu wahai froggy.. tongue emotico
.
lauk kegemaran kael utk bento harini.
.
🍚nasi putih
🍜kuah lemak kobis
🐟 ikan keli goreng.
22.4.2015
2 hari mommy x sihat. x keje. semalam ok sikit. 
balik keje dah boleh masak. harini dpt la kael bwk bekal. 
.
√Nasi
√Kuah kentang
√Ikan goreng

Ok, sekian untuk bento 2015. memang itu je yang mommy mampu pon. ahahaha. So, next kita share permulaan 2016 okeh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...