Wawa - Bento Journey: ..::Bento Januari 2016::..

Followers

Thursday, March 31, 2016

..::Bento Januari 2016::..

Ahahahahaha
Gitu terus tajuknya. Sebenarnya aku dah lupa rutin aku untuk update blog bento ni. Ntahla, ni tengah berkira2 untuk satukan je dengan blog asal aku. Punca aku buat blog lain khas untuk bento ni pasal aku takut reader jemu hari2 update pasal bento semata. boleh?? ahahahahah.

oklah, lepas ni aku kena pk banyak2 kali nak merge atau tak. Penat jugak rasa nak maintan banyak2 blog ni. *dasar*

6.1.2016
back on track lah konon.... kah3.
.
nasi goreng + sponge cake + air (xtau nama) 😜



6.1.2016
Bento orang dewasa 😜
.
Bekal mirzal. nasi goreng + telur mata + sardine.
.
moga selalu ingat kat bini.

7.1.2016
Roti nutella + Nugget + Air.
.
Dia mintak nasi dgn nugget. tp nasi sejuk xde nak goreng pagi ni. replace dgn roti. td dah tunjuk dia kata ok. harapnya dia makan.

11.1.2016
Sarapan simple. favorite kael ni, mommy masih kurang sihat. 
.
Maggi goreng rencah sendiri. Tak guna pon perencah maggi tu. sekarang ni semua kena bgtau. kang ade je yg nak kecam 

13.1.2016
Menu harini atas permintaan kael sendiri.
.
Ayam goreng + Nugget
.
Mommy salah pilih lunchbox. Abis nampak oren semuanya

13.1.2016
Bekal Mirzal.
.
Nasi goreng + Sosej + Telur
.
Senang je nak jaga perut dia 

14.1.2016
Kegemaran kael lagi 😁😁

Bihun goreng + Ayam goreng
lately kael kurang sihat. batuk selsema x kebah2 selera makan pon kelaut 😩
mommy usaha hari2 buat lauk yg dia makan. dapat masuk 5 suap pon dah happy sangat 

19.1.2016
Nasi goreng + Cereal

food pick tu dia yg pilih sendiri, cucuk sendiri. huru hara. habis biru je semua pagi ni

Ok, end of january 2016 punya bento.
masa ni buat bento tengah dalam pantang lagi.
Heeeee :p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...